Skip to main content

RETRO & VINTAGEMARKT

Zaterdag & Zondag van 11 - 17 uur

Ben je opzoek naar unieke vintage vondsten voor in huis of op de camping, of wil je jezelf in een nieuwe outfit steken? Kom dan lekker speuren op de vintagemarkt en sla je slag. Het aanbod is groots - met 30 kramen - variërend met Ibiza - en King Louie jurkjes,  bijzondere lichtobjecten, maar ook volop retrospulletjes, vintage camping gear en luifels, sierraden en kekke hebbedingetjes uit de seventies. We hebben particulieren die een kraam huren, maar ook een aantal ondernemers:

KOOSI DESIGN

Koosidesign is hét adres voor eigentijdse producten in een bonte vrolijke stijl, alles gemaakt van originele vintage stoffen en materialen. Bijvoorbeeld jaren 70 campingstoffen, beddengoed, kledingstoffen, kleding en vintage accessoires te koop. Koosidesign werkt ook in opdracht en vertaalt jouw eigen ideeën naar een origineel en uniek ontwerp

RETRO&ZO

Mobiel naaiatelier; retro make-over van voertuigen, maken van retroluifels en gordijnen.

KAMPPEERKUSSEN

Kussens, hoezen, gordijnen en horren op maat.

TOM DELELLIO

Grote variëteit aan retro en vintage vondsten. Kom jij speuren tussen al het leuks?

STIPPEN MET SASSIE

Stippen op porselein, even creatief je hoofd leeg stippen. Saskia stipt er op los, tijdens Weekend@HipPeace sluit je aan bij miniworkshops.

Muur Couture

Wij zijn twee vriendinnen, Ellen & Christel die met veel plezier o.a. vintage bordjes maken om jullie muur te sieren! We maken voor ieders smaak wel iets!

CHRISLIGHT

Eigen ontworpen verlichting van vintage-, industriële gebruiksvoorwerpen en gerestaureerde originele vintage en industriële lampen.

TG gebrande planken

Teun Gijssel Graveren
Zij graveren planken op aanvraag. Van je eigen voertuig of caravan, maar je huisdier of paard is ook mogelijk.

Kapsalon Haarrijk

Haarstylist

Avenas

Ons doel is om een gezonde woon-, werk- en leefsituatie te creëren aan de hand van voeding, kruiden, bloesems, bioresonantie en straling. Door middel van onderzoeken, analyses en conclusies zullen wij samen met u tot een oplossing komen!

Retro rebel Cidinha

Unieke tijdloze merken die een knipoog geeft naar de  60s & 70s. Met onze exclusieve stijl waan jij jezelf helemaal terug in de tijd; een outfit wat je draagt naar een optreden van Jimi Hendrix; of op een zwoele zomeravond met blote voeten en bloemen in je haar rondlopend op Woodstock. Wij zijn een brand met een (Retro ;-) ) Rebelse spirit dat een flinke dosis "love & peace" de wereld in wil blazen met exclusieve handgemaakte slow fashion items.